Ga naar de inhoud

Duurzame relatiegeschenken

  • door

Dat het slecht gaat met de wereld is te zien in het dagelijks leven. De zomers worden steeds warmer en droger. Winters worden steeds minder streng waardoor de Elfstedentocht voorlopig nog even niet wordt georganiseerd. Waar ook te wereld zijn de klimaatveranderingen te merken. Betekend dit dat we ons drastisch anders moeten gedragen? Nee, het is alleen belangrijk om ons bewuster te gedragen. Dit geldt ook voor het geven van relatiegeschenken. Ga naar de zoektocht in het grote aanbod relatiegeschenken niet op zoek naar de goedkoopste, maar kies voor een duurzaam relatiegeschenk.

Waarom duurzaam?

Allereerst draag je bij aan een beter klimaat wanneer je duurzame relatiegeschenken aanschaft. Echter pak je nog meer voordelen wanneer je in plaats van de goedkoopste voor de meest duurzame relatiegeschenken kiest. Je zult namelijk merken dat veel mensen het waarderen dat je bijdraagt aan een beter klimaat waardoor je betere klantrelaties opbouwt. Steeds meer mensen en bedrijven kiezen bewust voor een duurzame oplossing. Je zult op den duur ook zeker financiële groei krijgen. Door de groei en nieuw ingeslagen duurzame weg willen concurrenten natuurlijk ook meeliften. Je creëert hiermee echt een hele beweging. Begin bij je zelf en op den duur draagt iedereen bij aan een beter klimaat.

Relatiegeschenken

Je kunt dus gerust duurzame relatiegeschenken geven om een betere band met je klant op te bouwen waarbij je ook nog eens bijdraagt aan een beter klimaat. Zorg dat mensen je duurzame geschenken goed associëren met je bedrijf of andere instantie door het te bedrukken met een logo of tekst. Een bedrukte drinkfles in plaats van een plastic petfles is niet alleen beter voor het milleu maar dus ook nog eens door het logo een beter marketingproduct. Een win-winsituatie. Bekijk dus rustig eens op je gemak een passend relatiegeschenk uit tussen het grote aanbod duurzame relatiegeschenken.

Meer lezen over duurzaamheid? Lees ook eens over: