Ga naar de inhoud

Folders: bekijk ze online, lekker duurzaam

  • door
folders

Wekelijks krijgen we ze in de bus, de stapel folders die vol staan met de nieuwste aanbiedingen. Perfect voor de koopjesjagers onder ons, je weet namelijk precies waar welk product in de aanbieding is. Maar folders zijn van papier en vaak krijg je ze ook nog eens verpakt in plastic. Hoe duurzaam is dit?

Online folder

Veel mensen krijgen wekelijks een stapel folders op de mat, kijken er een keer in om ze vervolgens weer bij het oud papier te gooien. Hartstikke zonde! Folders zijn namelijk van papier gemaakt en voor papier moeten bomen gekapt worden. Bomen zuiveren onze lucht wat helpt tegen de overtollige uitstoot van CO2. Lees je de folders toch niet? Koop dan een nee nee sticker, zo voorkom je dat er te veel bomen voor niets worden gekapt. Ben jij juist die koopjesjager? Ook geen probleem! De folders zijn gewoon online te bekijken. Zo mis jij nooit meer de koopjes en draag je een steentje bij aan de natuur. Hieronder een overzicht van alle online folders.

Lidl folder

Op zoek naar de Lidl folder? Bijna iedereen in Nederland kent de Lidl wel, door heel Nederland is deze budgetsupermarkt namelijk wel te vinden. Je kunt hier dan ook voor van alles terecht. Er is een bakkerij, versafdeling, huishoudelijke producten en ga zo maar door. Ondanks het feit dat het een budget supermarkt is, zijn er ook vele A-merken te vinden. Voor ieder wat wils! De Lidl heeft ook wekelijks aanbiedingen, die zijn te vinden in de Lidl folder. Bekijk hier de Lidl folder online en voorkom daarmee onnodig papiergebruik.

AH folder

Ook de Albert Heijn vind je door het hele land. De AH is ten opzichte van de Lidl geen budget supermarkt. Je vindt hier namelijk een groot assortiment aan producten met hoge kwaliteit. Ze richten zich voornamelijk op A-merken, maar je kan er ook terecht voor B-merken. Op de hoogte zijn van de laatste aanbieding van de AH? Bekijk dan hier de AH folder online. Zorg er wel voor dat je in het bezit bent van een AH bonuskaart, alleen hiermee kun je genieten van de mooiste aanbiedingen uit de AH folder. Heb je er geen? In de winkel liggen er genoeg voor je klaar. Je kunt hem meteen gebruiken.

Kruidvat folder

Nieuwe huishoudelijke en verzorgingsproducten nodig? Dan denk je natuurlijk als eerste aan de Kruidvat. De Kruidvat heeft veel te bieden als het gaan om deze producten. Ze hebben altijd wel een mooie aanbieding, maar welke producten zijn deze week in de aanbieding? Bekijk hier de Kruidvat folder, zodat je nooit meer een aanbieding hoeft te missen. Naast huishoudelijke en verzorgingsproducten, kun je hier ook terecht voor medicijnen, speelgoed en snoep. Neem snel een kijkje in de Kruidvat folder online!

ALDI folder

De ALDI, wie kent deze budget supermarkt nou niet? Naast de Lidl een van de grootste budget supermarkt van Europa. Goedkoop boodschappen doen? Dan bij je bij de ALDI aan het juiste adres. Ook al bieden ze zulke goedkope producten aan, er zijn ook genoeg aanbiedingen te vinden. Hier vind je de ALDI folder. Je kunt er terecht voor je wekelijkse boodschappen, maar ook voor kleding, tuinartikelen en speelgoed en nog veel meer. Bekijk de ALDI folder snel online, zo ben je zowel goed bezig voor je portemonnee als voor het milieu.

Plus folder

Bij de Plus vind je naast andere supermarktketens zoals de Jumbo en de Albert Heijn, veel A-merken en valt zeker niet onder het rijtje budget supermarkten. Des te interessanter zijn de aanbieding in de Plus folder, dus kun je voor een koopje A-merken in slaan. Bij de PLUS staat ‘goed eten’ centraal. Lekker eten, gemaakt uit liefde voor het ambacht en met aandacht voor mens, dier en milieu! Bekijk hier de PLUS folder.

Dirk folder

De supermarkt Dirk heeft 123 winkels door het hele land. Ondanks dat de winkel niet bij iedereen bekend is, draaien ze toch al een tijdje mee. Dirk bestaat sinds 1942 en heeft ongeveer 232.100 klanten per dag. Dirk richt zich vooral op de gezellige sfeer in de winkels voor de klanten en de medewerkers. Ze vinden het dan ook belangrijk om een goede werkgever te zijn. Kostenbewust is een van de kernwaarden en bieden daarom ook wekelijks een Dirk folder met de leukste aanbiedingen aan. Bekijk hier de Dirk folder.

Alle folders

Wil je wel wat meer folder bekijken dan alleen de AH folder, Lidl folder of Kruidvat folder? Liever alle folders gebundeld zoals ze altijd op jouw mat belandden? Je vindt een hier een overzicht van alle folders. Hier kun je filteren op categorie, van elektronica winkels tot aan mode en supermarkten. Bekijk de folders online, zodat er weer een aantal bomen gespaard kunnen worden. Spread the word!

Bekijk ook eens: