Ga naar de inhoud

Kringloop Almere

Ben je op zoek naar duurzame spullen en duurzame kleding? Ga dan eens naar een kringloop, bijvoorbeeld in Almere. Door spullen te hergebruiken, hoeven er geen nieuwe spullen gemaakt te worden. Als meer spullen een tweede leven krijgen, hoeven er ook minder spullen geproduceerd te worden en worden deze grondstoffen bespaard. Veel spullen kun je tweedehands ook nog prima gebruiken. Neem eens een kijkje in een kringloop in Almere. We hebben verschillende voor je op een rijtje gezet.

Kringloop Stedendreef – Almere

Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het wel bij kringloop Stedendreef in Almere. Hier vind je allerlei tweedehands spullen die jij een tweede leven kan geven. Neem er even de tijd voor, want deze kringloop heeft een oppervlakte van 1000 m2. Je vindt hier spullen zoals muziek, elektronica, boeken, kleding en ga zo maar door. Ze hebben een grote diversiteit aan spullen, dus er zit altijd wel wat moois bij! Neem gerust een kijkje in deze diverse kringloop in Almere. Ze zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 09.30 tot en met 17 uur. 

Kringloop De Kringloper

Deze kringloop heeft zelfs een oppervlakte van 4200 m2. Een heel ruime kringloop waar je terecht kunt voor spullen om je huis in te richten, elektrische apparaten, boeken, gereedschap etc. Heb je iets nodig voor in de keuken? Of wil je iets leuks voor in huis? Neem eerst eens een kijkje bij De Kringloper voordat je iets nieuws koopt. Hier vind je ook nog eens leuke items die niet iedereen in huis heeft. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen bij deze kringloop in Almere. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 17.30 uur. 

Hanny’s Kringloop Almere

Bij Hanny’s Kringloop in Almere kun je ook terecht voor leuke tweedehands spullen. Je vindt deze kringloop aan de Markerkant in Almere. Op maandag en zondag zijn ze gesloten, de andere dagen zijn ze geopend van 11 tot 17 uur. Neem rustig de tijd om even langs te kijken, soms is het zeker de moeite waard om een tweede rondje te doen. Na een keer rondlopen heb je waarschijnlijk nog niet alles gezien. Er liggen zoveel spullen, waardoor je soms niet alles gezien hebt. Wees duurzaam en geef spullen een tweede leven. 

Kringloop RataPlan Almere-Stad

Ken je kringloop RataPlan in Almere-Stad al? Dit is een kringloop met een heel ruim assortiment. Er is ook een vestiging in Almere Haven. Deze winkel is van alles voorzien, er zijn twee etages aan mooie tweedehands spullen en je kunt zelfs een kopje koffie of thee drinken in de gezellige koffiecorner. De verdiepingen zijn te bereiken met zowel een trap als een lift. De locatie is goed te bereiken met de auto. Liever duurzaam vervoer? Ook met het openbaar vervoer kun je hier gemakkelijk komen en natuurlijk met de fiets. De winkeloppervlakte is ongeveer 1350 m2. Deze vestiging is een onderdeel van RataPlan, ze hebben namelijk in totaal 25 vestigingen in Nederland. Je kunt er iedere dag van de week terecht. Op werkdagen van 9 tot 18 uur, op zaterdag van 10 tot 17 uur en op zondag van 12 tot 17 uur. Zie hieronder het kaartje van Google Maps voor de exacte locatie. 

Staat jouw favoriete kringloop in Almere er niet bij? Mail dan naar info@sustainableworld.nl.

Ben je op zoek naar een kringloop in een andere stad? Bekijk dan ook eens:

Meer lezen over duurzaamheid? Lees dan ook eens artikelen over: