Ga naar de inhoud

Kringloop Tilburg

Zoek je een leuke kringloop in Tilburg? Want wat is er nou duurzamer dan het hergebruiken van oude spullen? Precies, helemaal niets! De kringloop is een perfecte manier om duurzaam te leven. Lever je oude kleding en spullen bij de kringloop in, in plaats van het weg te gooien. Jouw oude spullen, kunnen hele mooie nieuwe aanwinsten zijn voor andere mensen. En andersom! In Tilburg zijn er tal aan leuke kringlopen waar je de mooiste parels aan producten kunt vinden. Wil je duurzamer leven? Kijk dan eerst eens rond in een leuke kringloop in Tilburg, voordat je gelijk iets nieuws koopt. 

Kringloop Tilburg Reeshof

Bij kringloop Tilburg Reeshof vind je alles wat te maken heeft met boeken, kleding, huisinrichting, meubels, speelgoed, muziek, gereedschappen, elektronica en ga zo maar door. Naast het kopen van leuke tweedehands spullen, kun je bij kringloop Tilburg Reeshof ook terecht voor het inleveren van spullen. Dit kan tijdens de openingstijden, deze vind je hieronder.

Openingstijden:

Dinsdag: 09:30-17:00 uur

Woensdag: 09:30-17:00 uur

Donderdag: 09:30-17:00 uur

Vrijdag: 09:30-17:00 uur

Zaterdag: 09:30-16:00 uur

Op maandag en zondag is kringloop Tilburg Reeshof gesloten. 

Kringloop Tilburg aan de Ceramstraat

Bij Kringloop Tilburg aan de Ceramstraat vind je allerlei tweedehands producten. Je vindt er producten zoals elektronica, speelgoed, kleding, meubels, huisinrichting en veel meer. Neem gerust een kijkje in Kringloop Tilburg aan de Ceramstraat. Je kunt er rustig rondlopen en op elk product is een prijsje geplakt, zodat je bij het afrekenen niet voor verrassingen hoeft te staan. Laat je voornamelijk verrassen door de mooie spullen die er te vinden zijn. De openingstijden van deze kringloop in Tilburg vind je hieronder.

Openingstijden:

Dinsdag: 12:00 tot 18:00 uur

Woensdag: 12:00 tot 18:00 uur

Donderdag: 12:00 tot 18:00 uur

Vrijdag: 12:00 tot 18:00 uur

Zaterdag: 12:00 tot 18:00 uur

Op maandag en zondag is Kringloop Tilburg gesloten.

Kringloop Peerke Meubels

Op zoek naar tweedehands meubels? Bij Peerke Meubels vind je allerlei mooie tweedehands meubels. Banken, kleden, kasten, alles voor jouw huisinrichting vind je bij deze kringloop. Je kunt er ook terecht voor vintage meubels en vintage kleding. Hartstikke leuk om een keer een rondje te doen. Je vindt er altijd wel iets. Deze meubelkringloop in Tilburg moet je zeker niet overslaan bij een bezoekje aan deze mooie stad. Je vindt een deel van het assortiment op hun website: https://www.peerke.biz/. Geopend wanneer jij in de stad te vinden bent? Bekijk hieronder de openingstijden.

Openingstijden:

Dinsdag: 10:00 tot 18:00 uur

Woensdag: 10:00 tot 18:00 uur

Donderdag: 10:00 tot 20:00

Vrijdag: 10:00 tot 18:00 uur

Zaterdag: 09:00 tot 17:00 uur.

Op maandag en zondag is deze meubelkringloop in Tilburg helaas gesloten. 

Petra Used & Vintage Clothing

Op zoek naar een kringloop in Tilburg met vintage kleding? Kom dan zeker een bezoekje brengen aan Peta Used & Vintage Clothing. Hier vind je allerlei vintage kleding voor dames. Wil je een keer wat anders dan anderen? Dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken bij een vintage winkel. Hier vind je kleding die niet iedereen draagt. Zoek goed tussen de kledingrekken en je vindt altijd wel iets dat bij jou past. Een mooie nieuwe jurk of rok scoren? Dat kan allemaal bij deze vintage kleding kringloop in Tilburg. Van plan om een kijkje te nemen? Zie hieronder te openingstijden.
 
Openingstijden:

Maandag: 12:00 tot 18:00 uur

Dinsdag: 12:00 tot 18:00 uur

Woensdag: 12:00 tot 18:00 uur

Donderdag: 12:00 tot 18:00 uur

Vrijdag: 12:00 tot 18:00 uur

Zaterdag: 12:00 tot 18:00 uur

Op zondag helaas gesloten. 

Kringloop Tilburg Koningsplein

Op zoek naar een toffe kringloop in Tilburg? Dan moet je aan het Koningsplein zijn! Hier vind je namelijk de kringloopwinkel PortAgora. Als je hier naar binnen stapt vind je werkelijk van alles, zoals: meubels, kleding, boeken, huisraad, textiel, bouwmaterialen, gereedschap, witgoed, sieraden, LP’s, DVD’s, CD’s, dierenbenodigdheden, interieurartikelen, decoratie, curiosa en tevens seizoensgebonden artikelen. Dus, wil je gewoon eens een dagje shoppen naar unieke vintage of scherp geprijsde tweedehands producten? Dan moet jij naar deze kringloop in Tilburg gaan! Klaar met shoppen? Dan is er ook een koffiecorner waar je rustig even een bakje koffie kunt drinken en een tosti kunt eten. 

Met de inkomsten die PortAgora genereert steunen zij maatschappelijke, culturele en economische projecten in binnen- en buitenland. Door hier iets te kopen steun jij ook deze projecten. De spullen die je bij PortAgora koopt kunnen bezorgd worden, maar je kunt ze ook afhalen. Kijk voordat je naar de kringloop in Tilburg gaat nog even op je zolder of in je garage of je spullen hebt die je kunt inleveren. Zodoende geef jij je eigen producten ook weer een tweede leven.

Openingstijden:

Maandag: 13:00 tot 17:00 uur

Dinsdag: 10:00 tot 17:00 uur

Woensdag: 13:00 tot 17:00 uur

Donderdag: 10:00 tot 17:00 uur

Vrijdag: 10:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur

Op zondag helaas gesloten. 

Overige informatie:

Staat jouw favoriete kringloop in Tilburg er niet bij? Mail dan naar info@sustainableworld.nl.

Ben je op zoek naar een kringloop in een andere stad? Bekijk dan ook eens:

Meer lezen over duurzaamheid? Lees dan ook eens artikelen over: