Ga naar de inhoud

Kringloop Amsterdam

Zoek je een kringloop in Amsterdam? We hebben hieronder een aantal bekende kringloopwinkels, gevestigd in Amsterdam, voor je op een rijtje gezet. Ben jij bezig met een duurzamer leven? Bezoek dan eens een kringloop, alle spullen die je hier koopt zijn tweedehands. Door te kopen bij een kringloop, geef je producten een nieuw leven in plaats van nieuwe producten te kopen. Als er minder nieuwe producten worden gekocht, is er minder productie nodig voor nieuwe producten. Dus, snel naar die kringloop in Amsterdam!

Speelgoedbank Amsterdam

Bij deze kringloop kun je terecht voor allerlei soorten speelgoed. Deze speelgoedbank is er speciaal voor ouders die het financieel wat moeilijker hebben. Doordat deze speelgoedbank er is, kunnen deze ouders toch leuk speelgoed voor de kinderen kopen. Er wordt in Amsterdam en omgeving allemaal speelgoed ingezameld, zowel nieuwe spullen als tweedehands. Er zijn speciale inzameldagen wanneer er spullen gebracht kunnen worden. Alleen inwoners van Amsterdam met een Voedselbank pas kunnen hier speelgoed komen halen. Ook kinderen tot 10 jaar zijn hier welkom. De openingstijden verschillen per vestiging. Bekijk de website voor meer informatie: www.speelgoedbankamsterdam.nl

Kringloop Dress For Success Amsterdam

Op zoek naar een kringloop voor tweedehands kleding? Bij Dress For Success in Amsterdam zit je dan zeker aan het juiste adres! Deze kringloop wordt volledig gerund door vrijwilligers en is speciaal voor werkzoekenden met een minimaal inkomen of leven van een uitkering. Bij deze kringloop kun je nette sollicitatiekleding kopen. Nette sollicitatiekleding kan nieuw namelijk best duur zijn. Bij deze kringloop vind je ze voor een mooie prijs. Van maandag tot en met vrijdag kun je er terecht van 10 tot 16 uur. Op zaterdag en zondag zijn ze gesloten.

Kringloop winkel Kerk & Buurt

Deze kringloop vind je onder de Nassaukerk in een kelder in Amsterdam. Het is onderdeel van Kerk & Buurt Westerpark. Je vindt er allerlei spullen, zoals elektronica, speelgoed, kleding en muziek en boeken. Je kunt er spullen naar toe brengen, de vrijwilligers knappen de spullen op en zorgen dat het in de winkel komt te staan. Het is ook mogelijk om spullen op te laten halen. Neem dus gerust een kijkje in deze kringloop in Amsterdam, het is zeker de moeite waard. Je kunt er terecht van dinsdag tot en mt vrijdag van 10 tot 15 uur. 

Kledingbank Hebben & Houwen

Voor de leukste tweedehands kleding moet je bij kledingbank Hebben & Houwen zijn. Deze kringloop in Amsterdam heeft allerlei soorten tweedehands kleding voor jou in de aanbieding. De vrijwilligers van deze kringloop zetten zich in voor het bestrijden van armoede. Op woensdag en vrijdag kun je hier terecht van 10 tot 16 uur. In de schoolvakanties zijn ze gesloten. 

Staat jouw favoriete kringloop in Amsterdam er niet bij? Mail dan naar info@sustainableworld.nl.

Ben je op zoek naar een kringloop in een andere stad? Bekijk dan ook eens:

Meer lezen over duurzaamheid? Lees dan ook eens artikelen over: