Ga naar de inhoud

Kringloop Utrecht

Op zoek naar een leuke kringloop in Utrecht? We hebben de meeste kringloopwinkels, die te vinden zijn in Utrecht, voor je op een rijtje gezet. Tweedehands winkelen wordt tegenwoordig steeds populairder. Als je goed rondkijkt en een beetje gelukt hebt, vind je de mooiste parels. Een leuke vaas of een vintage stoel? Bij de kringloop in Utrecht vind je van alles. Ook als je even niets nodig hebt, is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Benieuwd welke kringloopwinkels er allemaal zijn in Utrecht? We hebben een aantal voor je op een rijtje gezet.

Kringloop Emmaus Lombok

Bij Kringloop Emmaus Lombok in Utrecht vind je allerlei boeken, spullen om je huis in te richten, muziek, speelgoed voor de kinderen en kleding. Bijna elke dag is deze kringloop geopend, behalve op zondag. De rest van de dagen kun je er terecht van 13 tot 17 uur. Zorg dat je een mondkapje meeneemt, als je deze kringloop bezoekt. Het dragen is verplicht. 

Naast spullen kopen, is het ook mogelijk om spullen te brengen en op te laten halen. Ze hebben zelfs een handige ophaalservice, mocht je zelf niet de mogelijkheden hebben de spullen te brengen. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen via het telefoonnummer: 030-2942870 of via het e-mailadres info@emmausdomstad.nl. 

Zie hieronder waar deze kringloop in Utrecht gevestigd is.

Kringloop Circle That Utrecht

Kringloop Circle That op het domplein in Utrecht kun je terecht voor het verkopen en kopen van tweedehands kleding. Heb je veel kleren die je niet meer draagt? Laat ze niet doelloos in de kast hangen, maar doe er wat mee. Breng ze naar Circle That, zo hebben anderen mensen er ook wat aan en verdien jij er nog een leuk zakcentje mee. Wanneer je de kleding hebt gebracht, wordt er bekeken hoe het er aan toe is en een prijskaartje aan gehangen. Heeft iemand jouw oude kledingstuk gekocht? Dan ontvang je 50% van de opbrengst. 

Circle That draagt graag een steentje bij aan het bevorderen van de circulaire economie. Door zelf nog iets te verdienen aan je oude kledingstukken, wordt het voor veel mensen een stuk interessanter om hier aan mee te doen. Deze kringloop in Utrecht is alleen op zaterdag geopend van 14 tot 17 uur. Waar je ze kunt vinden? Zie hieronder de locatie. 

Kringloop Terre des Hommes

Deze kringloop aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht kun je terecht voor van alles en nog wat. Je vindt er speelgoed (ook leuk om als cadeau te geven), kleding, leuke dingen voor in huis en allerlei boeken. Wie goed rondkijkt, vindt altijd wel iets leuks. Dinsdag, donderdag en zaterdag van 11 tot 14 uur zijn de deuren geopend voor de echte koopjesjagers. Tijdens deze openingstijden is het ook mogelijk om spullen in te leveren. Heb je thuis spullen staan die je niet meer gebruikt of in de weg staan? Lever ze in, zodat iemand andere er nog weer veel plezier aan kan beleven. Deze kringloop in Utrecht is een van de 41 vestigingen van Terre des Hommes in Nederland, je vindt ze bijvoorbeeld ook in andere steden, zoals Delft, Pijnacker en Leiden. Waar je deze kringloop in Utrecht vindt? Zie hieronder het Google Maps kaartje met de locatie.

Kringloop Wawollie Utrecht Lage Weide

Elke dag van de week is deze kringloop in Utrecht geopend. Je kunt er dus altijd terecht wanneer jij zin hebt. Het assortiment van deze kringloop bestaat uit alles wat je maar kunt bedenken, van elektronica tot speelgoed en kleding tot huishoudartikelen. Wil je een nieuwe spulletjes voor in huis? Of een nieuwe regenjas? Neem eens een kijkje bij kringloop Wawollie in Utrecht en wie weet vind jij precies wat je zoekt. En dat ook nog eens voor een mooi prijsje. Dagelijks kun je er terecht vanaf 10 tot 18 uur. Waar je ze kunt vinden? Bekijk hieronder de locatie via Google MapsK.

Staat jouw favoriete kringloop in Utrecht er niet bij? Mail dan naar info@sustainableworld.nl.

Ben je op zoek naar een kringloop in een andere stad? Bekijk dan ook eens:

Meer lezen over duurzaamheid? Lees dan ook eens artikelen over: