Ga naar de inhoud

Kringloop Sneek

Door tweedehands producten te kopen help je niet alleen je eigen portemonnee, maar ook het milieu. Je geeft namelijk tegen een scherp prijsje producten een tweede leven, in plaats van nieuwe producten te kopen. Het constant kopen van nieuwe producten werkt massaproductie en alle nadelige gevolgen voor het milieu vandien in de hand. Woon jij in Friesland en ben je op zoek naar tweedehands producten? Neem dan een kijkje bij de kringloop in Sneek. Hier vind je diverse kringloopwinkels met allen een gevarieerd aanbod aan unieke vintage en bruikbare producten. Overigens kun je bij vele kringloopwinkels ook je producten inleveren. Dus kijk voordat je naar de kringloop in Sneek gaat ook nog even op je eigen zolder of in je garage of daar nog producten liggen die je niet meer gebruikt. Als je deze inlevert biedt je ook deze producten een kans op een tweede leven. In dit artikel gaan we dieper in op het tweedehands aanbod in Sneek. Welke kringlopen vind je hier, wat kun je er kopen en waar en wanneer kun je er terecht. Lees het allemaal in dit artikel over kringlopen in Sneek.

't Grachtje

Ben je op zoek naar tweedehands kleding? Dan ben je bij ‘t grachtje aan het juiste adres. Deze kringloop in Sneek is daar namelijk gespecialiseerd in. Je kunt hier terecht voor zowel vrouwen-, kinder als mannenkleding. De kleding die je hier vindt zijn voornamelijk van bekende merken. Dus wil je tegen een scherp prijsje toch een mooie outfit, dan moet je bij ‘t Grachtje zijn. Naast kleding kun je hier ook terecht voor tassen, schoenen, sieraden en houten speelgoed. Elke week is er nieuwe inbreng, dus je kunt hier regelmatig lekker shoppen naar “nieuwe” producten. Je kunt hier ook spullen inbrengen, let dan wel op de onderstaande voorwaarden.

  • De spullen dienen gewassen en netjes te zijn.
  • De spullen dienen aangeleverd te worden in een tas.
  • Zet je klantnummer en achternaam op de tas.


Wil jij een bezoek brengen aan ‘t Grachtje? Bekijk dan het onderstaande overzicht voor de openingstijden en het Google Maps-kaartje voor het bezoekadres van deze kringloop in Sneek. 

Openingstijden

Maandag: gesloten. 

Dinsdag: 11:00 – 15:00

Woensdag: 11:00 – 15:00

Donderdag: 11:00 – 15:00

Vrijdag: gesloten

Zaterdag: 11:00 – 15:00

Zondag: gesloten

Dorcas winkel Sneek

Wil je gewoon eens rondkijken in een groot en gevarieerd aanbod aan tweedehands producten? Dan zit je bij de Dorcas winkel in Sneek goed. Deze kringloop in Sneek heeft tweedehands boeken, speelgoed, spellen, servies, kleding, meubelstukken en nog veel meer! Als je hier producten koopt help je het milieu, je eigen portemonnee maar ook goede doelen. De opbrengst gaat namelijk naar de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Je kunt hier niet alleen spullen kopen, maar ook spullen inleveren. Dus mocht je nog spullen op je zolder of in je garage hebben liggen die je niet meer gebruikt, neem ze dan mee en lever ze dan in. Zo gun je jouw producten ook een tweede leven en ondersteun je de circulaire economie. Wil jij deze kringloop in Sneek bezoeken? Bekijk dan het onderstaande overzicht voor de openingstijden en het Google Maps-kaartje voor het bezoekadres. 

Openingstijden

Maandag: gesloten. 

Dinsdag: gesloten

Woensdag: 10:00 – 17:00

Donderdag: 10:00 – 17:00

Vrijdag: 10:00 – 17:00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Ben je op zoek naar een andere kringloop dan die in Sneek? Bekijk dan één van onze andere overzichten van kringloopwinkels: