Ga naar de inhoud

Kringloop Nijverdal

Ben jij op zoek naar leuke producten tegen een scherp prijsje? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan de kringloop in Nijverdal. Hier vind je een mooi aanbod aan tweedehands producten die wachten op een nieuwe eigenaar. Door tweedehands producten te kopen geef jij deze producten een nieuw leven, hierdoor hoef je geen nieuwe producten te kopen. Hoe minder we met zijn allen nieuwe producten kopen, des te minder massaproductie er zal zijn. Onlangs hebben we allen kunnen lezen in het IPCC-rapport dat het niet goed gaat met het klimaat, des te meer reden dus om je producten bij de kringloop in Nijverdal te kopen. Vandaar dat wij in dit artikel dieper ingaan op het tweedehands aanbod in Nijverdal. Welke kringlopen zijn er in Nijverdal, wat voor aanbod hebben ze en waar en wanneer kun je deze kringlopen bezoeken. Je leest het allemaal in dit artikel!

Dorcas Nijverdal

We beginnen met de Dorcas Nijverdal, een kringloop waar je allerlei tweedehands spullen kan kopen. Hier vind je tweedehands boeken, servies, kleding, spellen en nog veel meer! Het mooie aan deze kringloop in Nijverdal is dat de opbrengst bestemd is voor de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Door hier tweedehands producten te kopen help je niet alleen het milieu, maar ook nog eens arme mensen. Dat alles tegen een scherpe prijs! Heb je overigens zelf nog producten die je niet meer gebruikt? Neem ze dan mee naar de Dorcas in Nijverdal, want deze kringloop zamelt ook producten in. Zodoende geef je jouw producten een tweede leven. De openingstijden van deze kringloop in Nijverdal zijn als onderstaand:

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 13:30 – 17:00

Woensdag: 13:30 – 17:00

Donderdag: gesloten

Vrijdag: 13:30 – 17:00

Zaterdag: 11:30 – 15:30

Zondag: gesloten

Wil jij graag een bezoek brengen aan deze kringloop in Nijverdal? In het onderstaande Google Maps-kaartje vind je het bezoekadres.

Kringloop De Tweede Ronde Nijverdal

We gaan door naar de volgende op ons lijstje: kringloop De Tweede Ronde in Nijverdal. Hier vind je allerlei tweedehands producten, zoals: meubelen, kledingstukken, spelletjes en servies. Ook hier kun je je oude spullen inleveren, mits deze bruikbaar zijn om voor een tweede keer gebruikt te worden. Overigens biedt deze kringloop in Nijverdal ook nog andere diensten, zoals: huisontruimingen, ontruimingen van garages en zolders, ophaalservice van spullen/goederen en bezorgservice van spullen/goederen. Ook kun je hier terecht voor het inleveren van papier/karton, oud ijzer en metalen, defecte apparaten, huisraad en meubilair en kleding. Wil jij graag een steentje bijdragen aan een beter milieu, lever dan de producten die je niet meer gebruikt in bij kringloop De Tweede Ronde in Nijverdal. Voor de openingstijden bekijk je het onderstaande overzicht. 

Openingstijden

Maandag: 09:30 – 17:00

Dinsdag:  09:30 – 17:00

Woensdag: 09:30 – 17:00

Donderdag: 09:30 – 17:00

Vrijdag: 09:30 – 17:00

Zaterdag: 09:30 – 17:00

Zondag: gesloten

Wil jij deze kringloop in Nijverdal graag bezoeken? Bekijk dan het onderstaande Google Maps-kaartje, hier vind je het bezoekadres.

Kringloop Nijverdal

Wil jij even lekker rondneuzen tussen een aanbod van tweedehands producten om te kijken of er iets voor je tussenzit? Dan zit je bij de kringloop Nijverdal goed! Hier vind je 1000m2 aan tweedehands meubels, witgoed, curiosa, huisraad, antiek, speelgoed, boeken, apparatuur en nog veel meer! Het brengen van spullen is niet mogelijk bij de kringloop Nijverdal. Verzenden van producten is mogelijk, los van de meubelen die niet worden verzonden. Ga er eens een dagje op uit of je een bruikbaar product kunt vinden of wellicht een uniek vintage product die jouw woning een mooie vintage uitstraling geef. Voor de openingstijden bekijk je het onderstaande overzicht.

Openingstijden:

Maandag: gesloten

Dinsdag: gesloten

Woensdag: 10:00 – 17:00

Donderdag: 10:00 – 17:00

Vrijdag: 10:00 – 17:00

Zaterdag: 10:00 -17:00

Zondag: gesloten

Wil jij een bezoek brengen aan de kringloop Nijverdal? Bekijk dan het onderstaande Google Maps-kaartje voor het bezoekadres.

Mis jij een kringloop in Nijverdal? Neem dan contact op met de redactie via info@sustainableworld.nl. Wie weet staat de kringloop binnenkort in dit rijtje. 

Ben jij op bezoek in andere plaats dan Nijverdal en wil je daar naar de kringloop? Bekijk dan ook eens onze andere overzichten.