Ga naar de inhoud

Kringloop Ermelo

Wil jij een dagje shoppen naar leuke producten tegen een scherp prijsje en daarbij ook nog eens een bijdrage leveren aan een beter milieu? Neem dan eens een kijkje bij de kringloop in Ermelo. Door tweedehands producten te kopen draag je bij aan een vermindering van massaproductie. Dat is hard nodig, want het gaat slecht met ons klimaat. Alle kleine beetjes die we bij kunnen dragen zijn dus van harte welkom! Het mooie aan een kringloop in Ermelo is dat je hier vaak unieke producten vindt, die je niet meer in de schappen van winkels vindt. Dus ben jij op zoek naar een uniek vintage product, bijvoorbeeld een uniek meubelstuk in je woonkamer? Dan moet jij zeker eens een bezoekje brengen aan de kringloop in Ermelo. Om je een duwtje in de goede richting te geven zoomen wij in dit artikel in op het tweedehands aanbod in Ermelo. Welke kringlopen vind je hier, wat is het aanbod daarvan en wanneer en waar kun je deze bezoeken. Lees het allemaal in dit artikel.

Kringloopwinkel Ermelo

We beginnen ons lijstje met de kringloopwinkel Ermelo. Op zoek naar leuke en bruikbare tweedehands producten, dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je onder andere: elektrische apparaten, meubelstukken, huishoudelijke artikelen, fietsen, kleding, lampen, witgoed, tuinmeubelen en nog veel meer. De opbrengst van deze kringloop in Ermelo gaat voor 100% naar kerken in de buurt en goede doelen die elk jaar door de medewerkers zelf worden aangedragen. Koop jij bij de kringloopwinkel in Ermelo, dan draag je niet alleen bij aan een beter milieu maar steun je ook nog eens goede doelen. De kringloop haalt spullen op, brengt spullen op locatie en je kunt ook zelf spullen brengen. Wil jij een bezoekje brengen aan de kringloopwinkel Ermelo? Bekijk dan het onderstaande overzicht en het Google Maps-kaartje om de openingstijden en het bezoekadres te bekijken. 

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 13:30 – 16:30

Woensdag: 13:30 – 16:30

Donderdag: 13:30 – 16:30

Vrijdag: 13:30 – 16:30

Zaterdag: 09:30 – 12:30

Zondag: gesloten

De Zaak Van Ermelo

De volgende kringloop in Ermelo die op ons lijstje staat is: De Zaak Van Ermelo. Dit is niet alleen een kringloopwinkel, maar ook een leerwerkbedrijf. Je kunt hier terecht voor tweedehands producten, maar ook voor een stage of als je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt. Je vindt hier een groot aanbod aan tweedehands producten, zoals: tafels, stoelen, pannen, vazen, boeken en kleding. Ook vind je hier opgepimpte meubelen en duurzame cadeauartikelen. Dus ook als je een cadeautje zoekt voor een verjaardagsfeestje ben je bij De Zaak Van Ermelo aan het juiste adres! Deze kringloop in Ermelo heeft een ophaalservice en je kunt spullen naar de kringloop toebrengen. Overigens heeft het ook 85m2 aan ruimte waar je tweedehands bouwmaterialen kunt vinden, zoals: schroeven, spijkers, gereedschap, hout, sanitairs, kozijnen en plaatmateriaal. Ga je een dagje klussen? Ga dan eens langs bij De Zaak Van Ermelo! Bekijk het onderstaande overzicht en het Google Maps-kaartje om te kijken waar je moet zijn en wanneer deze kringloop in Ermelo open is. 

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 13:00 – 17:00

Woensdag: 13:00 – 17:00

Donderdag: 13:00 – 17:00

Vrijdag: 13:00 – 17:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

Zondag: gesloten

Kringloopwinkel Nieuw Geluk

Tot slot kun je in Ermelo nog op bezoek bij kringloopwinkel Nieuw Geluk. Net zoals bij andere kringlopen het geval is doneert deze kringloop in Ermelo zijn opbrengsten aan een goed doel. Het assortiment bestaat onder andere uit tweedehands huishoudelijke apparaten, meubels, kleding, muziek en speelgoed. Je kunt oude spullen inleveren, dus voordat je gaat, kijk dan nog even op je zolder of in je garage of je nog spullen hebt die je niet meer gebruikt. Bij voorkeur dien je de spullen zo schoon mogelijk in te leveren. Kringloopwinkel Nieuw Geluk heeft een bezorgservice en je kunt bij de locatie parkeren, wel zo handig als je je gekochte artikelen in de auto wilt laden. Wil je op bezoek bij deze kringloop in Ermelo? Bekijk dan het onderstaande overzicht voor de openingstijden en het Google Maps-kaartje voor het bezoek adres.

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 16:00

Dinsdag: 09:00 – 16:00

Woensdag: 09:00 – 16:00

Donderdag: 09:00 – 16:00

Vrijdag: 09:00 – 16:00

Zaterdag: 09:00 – 16:00

Zondag: gesloten

Ben je op zoek naar een andere kringloop dan die in Ermelo? Bekijk dan onze overige overzichten met kringloopwinkels: