Ga naar de inhoud

Kringloop Hoogezand

Ben jij een liefhebber van tweedehands producten en woon jij in de regio Hoogezand? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan de kringloop Hoogezand! Door tweedehands producten draag jij bij aan een beter milieu, want zo verlaag je immers de vraag naar massaproductie. Gebruikte goederen zijn doorgaans te koop tegen een scherpe prijs, dus je doet je eigen portemonnee er ook nog een plezier mee! Kijk voordat je vertrekt naar de kringloop in Hoogezand even in je garage of op je zolder of daar nog goederen liggen die je niet meer gebruikt. Deze kun je doorgaans inleveren bij de kringloop, waardoor je die goederen ook weer een tweede leven gunt. Zo draag jij bij aan een circulaire economie en aan een groenere wereld. In dit artikel gaan we dieper in op het tweedehands aanbod in Hoogezand. Welke kringlopen zijn er, wat verkopen ze en waar en wanneer kun je de kringloop in Hoogezand bezoeken. Lees het in dit artikel. 

De Graanschuur

We beginnen met deze kringloop in Hoogezand: De Graanschuur. Hier vind je dagelijks nieuwe tweedehands artikelen, variërend van: kleding tot aan meubilair. Met de opbrengst worden diverse projecten in Oost-Europa gesteund, bijvoorbeeld in landen als Roemenië en Oekraïne. De Graanschuur haalt producten op, sorteert deze op locatie en brengt ze vervolgens weer in de omloop. Je kunt hier de volgende producten inleveren: huisraad, kleding en schoenen, apparatuur (mits werkend), meubels, boeken en platen. Overigens kun je deze producten ook zelf langsbrengen bij deze kringloop in Hoogezand. De producten worden beoordeeld op de volgende criteria: 

  • Is het herbruikbaar?
  • Is het schoon?
  • Is het compleet?
  • Is het vervoerbaar?
  • Is het verkoopbaar? 


Wil jij De Graanschuur graag bezoeken? Bekijk dan het onderstaande overzicht en het Google Maps-kaartje om te kijken waar deze kringloop in Hoogezand gevestigd zit en wanneer deze open is. 

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: 10:00 -17:00

Woensdag: 10:00 – 17:00

Donderdag: 10:00 – 17:00

Vrijdag: 10:00 – 17:00

Zaterdag: 10:00 – 16:00

Zondag: gesloten

Kringloop Hoogezand

Door naar de volgende kringloop in Hoogezand: kringloopwinkel BRWI. Dit is een uitermate geschikte kringloopwinkel om eens rustig rond te neuzen. In een grote hal vind je een ruim aanbod aan meubelen, kledingstukken, servies en nog vele andere unieke tweedehands producten. Dit alles tegen een scherpe prijs, dus je doet niet alleen het milieu een plezier maar ook je eigen portemonnee. De kringloopwinkel BRWI biedt arbeidskansen aan mensen die zich aan de onderkant van de arbeidsmarkt bevinden, dus naast een kringloopwinkel is het ook nog eens een plek die streeft naar een inclusieve samenleving. Je kunt niet alleen spullen kopen bij deze kringloop in Hoogezand, maar ook spullen inleveren. Dit kan bij de ingang van het magazijn. Wil je de kringloopwinkel BRWI bezoeken? Bekijk dan het onderstaande overzicht en het Google Maps-kaartje om te kijken wanneer deze open is en waar je deze kringloop in Hoogezand kunt vinden. 

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00

Dinsdag: 09:00 – 17:00

Woensdag: 09:00 – 17:00

Donderdag: 09:00 – 17:00

Vrijdag: 09:00 – 17:00


Zaterdag: 09:00 – 17:00

Zondag: gesloten

Ben jij in een andere plaats dan Hoogeveen en zoek je een kringloop? Bekijk dan ook eens onze overige overzichten van kringloopwinkels: