Ga naar de inhoud

Kringloop Veendam

Het gaat niet goed met het milieu en daarom is het zaak dat we met zijn allen iets aan doen om de situatie te verbeteren. Tweedehands producten kopen is daar een onderdeel van, want zo verminderen we de vraag naar massaproductie. Ben jij in Veendam op zoek naar tweedehands producten? Neem dan eens een kijkje bij de kringloop in Veendam. Bij de kringloop vind je vaak bruikbare spullen en dat tegen een scherp prijsje. Ook vind je er unieke producten die je niet meer in de schappen van een winkel vindt. Dus ben je op zoek naar een mooi vintage item voor in je woonkamer? Neem dan eens een kijkje bij de kringloop in Veendam! Om je een duwtje in de goede richting te geven gaan we in dit artikel in op het tweedehands aanbod in Veendam. Welke kringlopen zijn er, wat kun je er kopen en waar en wanneer kun je deze kringloop in Veendam bezoeken? Je leest het allemaal in dit artikel.

Winkel van Schenkel

We beginnen met de Winkel van Schenkel, een kringloop in Veendam waar je terecht kunt voor allerlei tweedehands producten. Je vindt hier servies, boeken, unieke vintage blikken, oude weegschalen. Als je in deze winkel binnenstapt waan je je tientallen jaren terug in de tijd. Echt een uniek uitstapje als je van unieke huishoudelijke producten en brocante artikelen houdt. Naast unieke producten is hier ook vaak live muziek. Deze kringloop in Veendam biedt amateur musici de mogelijkheid om hun kunsten te tonen in de winkel. Tijdens het shoppen kun je dus genieten van opkomende artiesten, hoe leuk is dat. Al met al is een bezoek aan de Winkel van Schenkel zeker de moeite waard. Hoe je bij deze kringloop in Veendam komt en wanneer het open is? Bekijk daarvoor het onderstaande overzicht en het Google Maps-kaartje.

Openingstijden

Maandag: gesloten

Dinsdag: gesloten

Woensdag: 10:00 – 17:00

Donderdag: 10:00 – 17:00

Vrijdag: 10:00 – 17:00

Zaterdag: 10:00 – 16:00


Zondag: gesloten

‘t Veenhuus

De volgende kringloop in Veendam die op ons lijstje staat is ‘t Veenhuus. Hier vind je authentieke en nostalgische producten, waaronder meubelen, kleding, brocante artikelen, woonaccessoires en meer. Naast het verkopen van mooie nostalgische producten houdt het bedrijf zich bezig met sociaal ondernemen, met als doel iedereen te laten participeren. Van het aanbieden van stages tot simpelweg de mogelijkheid bieden om elkaar te ontmoeten in de winkel. Het kan allemaal bij ‘t Veenhuus. Voor de openingstijden en het bezoekadres van deze kringloop in Veendam bekijk je het onderstaande overzicht en Google Maps-kaartje. 

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 18:00

Dinsdag: 11:00 – 18:00

Woensdag: 11:00 – 18:00

Donderdag: 11:00 – 18:00

Vrijdag: 11:00 – 18:00

Zaterdag: 11:00 – 18:00


Zondag: gesloten

Kringloop Wedeka Veendam

Wil jij eens rustig rondneuzen tussen een groot aanbod aan tweedehands producten om te kijken of jij een uniek vintage of een bruikbaar product kunt vinden? Dan ben je bij de kringloop Wedeka Veendam aan het juiste adres. Hier vind je een groot aanbod aan: meubelen, huisraad, kleding, textiel, boeken, speelgoed, fietsen, siervoorwerpen en DIY-producten. Al deze producten zijn van een goede kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs! Elke dag wordt het aanbod ververst met nieuwe producten, dus je kunt er regelmatig genieten van een up-to-date assortiment. Je kunt hier je producten inleveren, dus mocht je nog wat producten op zolder of in de garage hebben liggen, neem ze dan mee! Zo geef je jouw producten ook een kans op een tweede leven. Wil je de kringloop Wedeka Veendam graag bezoeken? Bekijk dan het onderstaande overzicht en het Google Maps-kaartje om te kijken waar deze kringloop in Veendam zit en wanneer het open is.

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 17:00

Dinsdag: 10:00 – 17:00

Woensdag: 10:00 – 17:00

Donderdag: 10:00 – 17:00

Vrijdag: 10:00 – 17:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00


Zondag: gesloten

Ben je op zoek naar een andere kringloop dan die in Veendam? Bekijk dan eens onze overige overzichten van kringloopwinkels.