Ga naar de inhoud

Zonnepanelen: de stappen naar een klimaatvriendelijk huis

Zonnepanelen: de stappen naar een klimaatvriendelijk huis

Vandaag de dag bestaan er verschillende soorten initiatieven waardoor je je woning erg makkelijk kunt verduurzamen. Het kopen van zonnepanelen is daar misschien wel een van de bekendste voorbeelden van. De zonnepanelen zijn in verschillende prijsklassen te verkrijgen én de kans is ook nog eens erg groot dat je in aanmerking komt voor een subsidie. Zo kun je ook nog eens aardig wat besparen op deze investeringen en is het dus financieel erg aantrekkelijk. Redenen genoeg om je hier een keer wat meer in te gaan verdiepen.

Een erg aantrekkelijke investering voor ieder type woning 

Of je nu een bestaande woning hebt. Of (onlangs) de sleutels hebt gekregen van een nieuwbouwwoning of zelf je eigen woning gaat bouwen. Voor ieder type woning is het laten installeren van zonnepanelen een erg goede keuze, bijvoorbeeld oost west opstelling zonnepanelen. Want op het moment dat de staat van het dak goed is, is het eigenlijk altijd wel mogelijk om de zonnepanelen te laten plaatsen. Heb je een bestaande bouw, dan is het dus wel altijd een goed idee om de staat van het dak even te laten controleren. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan op het moment dat de installatie plaats gaat vinden. 

Het bedrag dat je bespaart zie je direct terug in een bijbehorende app 

En is de installatie eenmaal helemaal compleet? Een installateur laat dan direct zien met wat voor soort app je kunt zien wat voor bedrag je bespaart. Je kunt bijvoorbeeld checken wat je iedere dag bespaart, maar in één handig overzicht zie je ook meteen wat voor bedrag je iedere maand of op een heel jaar bespaart. En dat is natuurlijk wel zo leuk om te weten. 

Meer weten? Neem een keer contact op met een specialist 

Het kopen van zonnepanelen doe je waarschijnlijk maar een enkele keer in je leven. Omdat je daarom maar al te graag zeker wilt zijn van de beste investering, is het een goed idee om je van A tot Z te laten ontzorgen door een specialist zoals Blubase. Een gespecialiseerd installatiebedrijf weet namelijk als geen ander wat er allemaal bij deze investering komt kijken. En door je uitgebreid te laten adviseren, weet je zeker dat je helemaal tevreden bent met de aankoop. Wacht daarom niet langer en plan op korte termijn een adviesgesprek in met een expert uit de branche.