Ga naar de inhoud

Voordelig ontbijt bestellen

  • door
Voordelig ontbijt bestellen

Heb jij zin om eens een lekker ontbijtje te bestellen? Dan hoeft dat helemaal niet duur te zijn. Je kunt zelfs heel makkelijk heerlijk en voordelig ontbijten. Ga jij voor een klein ontbijtje voor een paar euro? Of kies jij toch voor dat luxe ontbijt met bubbels? De keuze is aan jou!

Klein ontbijtje

Ben jij geen hele grote eter? Dan is het kleine ontbijtje iets voor jou. Voor een paar euro kun je al een klein ontbijtje bestellen. En zo weinig is het helemaal niet! Je krijgt namelijk een belegd broodje, een verse croissant met jam en een verse jus d’orange. Dat is toch heerlijk! Wil je toch wat extra’s? Bestel dan de pannenkoeken erbij. Ook erg leuk en lekker om te delen. Of om te bestellen voor de kids natuurlijk.

Luxe ontbijt bestellen

Heb je iets te vieren? Dan is het luxe ontbijt met bubbels een goede keuze! Je geniet van drie verse broodjes en een croissantje. Je kunt de verse broodjes beleggen met zalm, ham, kaas, filet americain, ei, brie, boter, jam en Nutella. Maak je broodje af met sla, komkommer, tomaat en mosterd dille dressing. Dit alles inclusief heerlijke jus d’orange en een flesje prosecco. Wie verras jij met zo’n heerlijk feestelijk ontbijt?

Vegan ontbijt

Ben jij vegetariër, veganist of vind je het gewoon leuk om een keer plantaardig te eten? Kies dan voor het vegan ontbijt! Het vegan ontbijt bestaat uit drie heerlijke broodjes. Deze broodjes kun je beleggen met Petit Filet à l’Americain 100% Plantaardig, Petit Pâté op basis van peulvruchten, romig & smeuïg, Wilmerburgers plakjes classic, humus, gegrilde groenten, walnoten, pijnboompitten, rucola, ijsbergsla, tomaat, komkommer, verse jus d’orange en een sappig stuk fruit. Dat klinkt toch super goed? Bestel het vegan ontbijt en laat het al binnen een uur thuis bezorgen. 

Familie ontbijt laten bezorgen 

Lekker met de hele familie ontbijten? Dat is een heerlijke manier om de dag te beginnen. Dit gevarieerde en uitgebreide ontbijt biedt voor ieder wat wils. Het ontbijt bestaat uit 2 croissants, 2 chocolade croissants, 2 mini broodjes, 2 Duitse broodjes, 2 witte zachte bolletjes en 2 krentenbollen. De verse broodjes kun je beleggen met ham, kipfilet, filet americain, oude kaas, jonge kaas, brie, ei, carpaccio, zalm, chocopasta, jam en boter. Maak je heerlijk belegde broodje af met sla, rucola, tomaat, komkommer, mosterd dille dressing, yoghurt kruiden dressing, honing en walnoten. Bij dit heerlijke ontbijt krijg je 4 verse sapjes. Probeer zelf in te schatten hoeveel jullie per persoon eten bij het ontbijt. In het gehele pakket zitten in totaal 12 broodjes met beleg, wat genoeg moet zijn voor 4 tot 6 personen. Dat wordt nog eens een lekker uitgebreid ontbijt!

Nog meer ontbijtjes?

De keuze is reuze! Wil jij het gehele assortiment van ontbijtjes zien van Lunch.nl? Bekijk dan alle soorten ontbijtjes aan huis en kies jouw favoriet!