Ga naar de inhoud

Refurbished tweedehands kantoormeubelen kopen

Refurbished tweedehands kantoormeubelen kopen

Refurbished, oftewel opgeknapte, gebruikte kantoormeubelen kopen is een duurzame keuze voor jouw thuiswerkplek of bedrijf. Daarnaast bespaar je flink op de kosten wanneer je kiest voor gebruikt kantoormeubilair. De meubels die zijn opgeknapt gaan pas de verkoop in op het moment dat ze weer zo goed als nieuw zijn. Zo koop je met een gerust hart gebruikte bureaus, bureaustoelen of vergadertafels van A-merken voor een prettig prijsje.

Waarom kies je voor opgeknapte tweedehands kantoormeubelen?

Een tweedehands bureau is weer als nieuw na een goede opknapbeurt van echte experts. Als je kiest voor een zit-sta model is deze ook technisch helemaal nagelopen. Een goed alternatief dus voor de aanschaf van een nieuw bureau. De bureaustoelen werken ook technisch helemaal goed en doen na bijvoorbeeld een nieuwe stoffering ook qua uiterlijk niet onder voor een nieuwe stoel. Niet alleen ben je voordeliger uit wanneer je kiest voor gebruikte kantoormeubelen die zijn opgeknapt, maar je draagt ook je steentje bij aan een beter milieu. Refurbished meubels passen namelijk binnen de circulaire economie, waarin niets wordt weggegooid. Hecht jij als ondernemer aan duurzaamheid? Dan draagt de aankoop van opgeknapt tweedehands kantoormeubilair binnen jouw visie. Je bedrijf is maatschappelijk goed bezig want er wordt gigantisch veel onnodig afval bespaard. 

A-merken kantoormeubilair voor kleine prijzen

Kantoormeubilair van de beste kwaliteit gaat jaren- en jarenlang mee. Soms wordt meubilair weggedaan omdat het qua uitstraling niet meer past bij de wensen van een bedrijf, of omdat er standaard om de zoveel jaar een nieuwe inrichting komt. A-merken zijn niet voor elke ondernemer financieel bereikbaar. Door tweedehands kantoormeubelen te kopen komt deze kwaliteit toch binnen handbereik, ook met een kleiner budget. De bekende kantoormeubelmerken staan onder meer bekend om een uitstekende ergonomische zit, de functionaliteit van de designs en de kwaliteit. In de basis zijn refurbished en nieuwe kantoormeubelen precies hetzelfde, zodat je ergonomisch en productief kan werken. 

Levensduur tweedehands kantoormeubels

Gebruikt kantoormeubilair dat een opknapbeurt heeft gehad, gaat gemakkelijk nog eens 5 tot 10 jaar mee. Zijn er in de tussentijd mankementen? Dan zijn deze haast altijd weer op te lossen door het meubilair een onderhoudsbeurt te geven of bijvoorbeeld je bureaustoelen opnieuw naar wens te laten stofferen. Zo hou je de look en feel van jouw kantoormeubilair altijd actueel, zonder dat het een grote impact heeft op het milieu en op jouw winst.  

Nieuw of refurbished kantoormeubilair?

De keuze voor nieuw of refurbished kantoormeubilair hangt af van je eigen wensen, overtuigingen en budget. Opgeknapt kantoormeubilair help je om duurzaam en ergonomisch te werken tegen de beste prijs en biedt zo een uitstekende optie voor startende ondernemers om hoogwaardige kwaliteit in huis te halen.