Ga naar de inhoud

Promoot je bedrijf met bedrukte flesopeners: de ideale manier om jouw merk te laten opvallen

  • door

Bedrukte flesopeners zijn een geweldig promotiemiddel voor elk bedrijf. Ze zijn handig, praktisch en makkelijk mee te nemen, wat betekent dat mensen ze vaak gebruiken en meenemen naar allerlei verschillende gelegenheden. Bovendien zijn ze ook nog eens een leuke manier om jouw merk te laten opvallen. In deze blog gaan we in op de verschillende manieren waarop je bedrukte flesopeners kunt gebruiken om je bedrijf te promoten, en geven we tips over hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw flesopeners opvallen en onthouden worden door je doelgroep.

Op welke manier kun je flesopeners bedrukken? 

Er zijn verschillende manieren om flesopeners te bedrukken, afhankelijk van het materiaal waarvan de flesopener is gemaakt en de gewenste kwaliteit van de bedrukking. Sommige van de meest gebruikelijke methoden om flesopeners te bedrukken zijn:

  • Zeefdruk: dit is een populaire methode voor het bedrukken van flesopeners van metalen of hard plastic. Bij zeefdruk wordt een zeef met een afbeelding of tekst op de flesopener gelegd, en vervolgens wordt inkt door de gaatjes in de zeef gedrukt.
  • Sublimatie: dit is een goede optie voor het bedrukken van flesopeners van polyester of andere synthetische materialen. Bij sublimatie wordt de inkt verhit totdat het verdampt en in de vezels van het materiaal trekt, waardoor de bedrukking permanent wordt.
  • Lasergraveren: dit is een manier om flesopeners van metaal of hout te bedrukken door middel van lasergraveren. De laser brandt het ontwerp op het oppervlak van de flesopener, wat resulteert in een duurzame en professioneel ogende bedrukking.
  • Digitaal drukken: dit is een moderne manier om flesopeners te bedrukken, die gebruikmaakt van digitale druktechnologie. Het is een snelle en gemakkelijke manier om flesopeners te bedrukken, vooral als je kleine oplages of individueel aangepaste ontwerpen wilt maken.

Tip: maak je flesopener van recyclebaar materiaal. Zo zorg je er ook nog eens voor dat je flesopener duurzaam is. 

Hoe kun je ervoor zorgen dat een flesopener opvalt? 

Wil jij flesopeners bedrukken? Dan wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat je bedrijf opvalt. Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet. 

  • Kies een opvallende kleur: een flesopener in een opvallende kleur zal snel opvallen tussen de andere spullen in een bar of op een feestje. Kies een kleur die bij het ontwerp van je merk past, of die opvalt in een omgeving waar je wilt dat je flesopener gezien wordt.
  • Gebruik een opvallend ontwerp: een flesopener met een opvallend ontwerp zal snel opvallen tussen de andere spullen in een bar of op een feestje. Probeer een ontwerp te gebruiken dat uniek is en dat mensen zullen onthouden.
  • Gebruik een duidelijke en leesbare tekst: als je ervoor kiest om tekst op je flesopener te bedrukken, zorg er dan voor dat het duidelijk en leesbaar is. Gebruik een duidelijke en gemakkelijk te lezen lettertype en zorg ervoor dat de tekst opvallend is op de achtergrond.
  • Zorg voor voldoende ruimte: laat voldoende ruimte over op de flesopener zodat je merknaam en eventueel een logo goed zichtbaar zijn. Dit zal helpen om ervoor te zorgen dat je bedrijf opvalt en onthouden wordt door mensen die de flesopener gebruiken.

Heb je interesse en wil je graag flesopeners laten bedrukken? Neem dan eens contact op met de professionals van JM Promotions. Zij kunnen je vakkundig verder helpen.