Ga naar de inhoud

Must-have tijdens je outdoor vakantie

  • door

Krijg jij nachtmerries van het idee om tijdens je vakantie alleen maar in een resort aan een zwembad te liggen? Wil jij graag genieten van een mooie omgeving en daarnaast ook nog eens actief bezig zijn? Dan is een outdoor vakantie echt iets voor jou! Hier gaat echter wel iets meer voorbereiding in zitten dan wanneer je alleen moet zorgen dat je handdoekje op tijd een ligbed heeft geclaimd. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van de juiste uitrusting. Hoe zorg je ervoor dat je alles kunt meenemen, maar het wel lekker compact is om mee te nemen? Lees er hier meer over! 

Een groots dilemma

Goed gehydrateerd blijven tijdens je actieve outdoor vakantie is natuurlijk het belangrijkst van allemaal. Als je drinken meeneemt, neem je dan een bidon mee of ga je bijvoorbeeld voor een rugzak met waterzak? Beide opties hebben zo hun voordelen en passen beter bij de ene activiteit dan de ander. Ga je bijvoorbeeld in de natuur aan de yoga of ga je een andere workout doen waar je op een locatie blijft, dan volstaat een bidon natuurlijk gewoon. Ga je echter echt de natuur in waar je je veel verplaatst, dan is een rugzak met waterzak de ideale optie. Het fijne aan de rugzak met waterzak is namelijk dat je ten alle tijden je handen vrij hebt, omdat je niet steeds een bidon vast hoeft te houden of de fles uit je tas hoeft te pakken. Je steekt gewoon een rietje in je mond die vanuit je rugzak komt, en klaar is kees. Een must-have voor elke outdoor goeroe! 

Waar haal je zo’n rugzak met waterzak?

Uitleg over waar je een bidon kunt kopen, hoeven we natuurlijk niet te geven. Een rugzak met waterzak is echter een ander verhaal. We begrijpen dat je die waarschijnlijk niet zomaar in de kast hebt liggen, dus daar moet je voor op pad. Waar kun je zoiets halen? Bij een online outdoorwinkel natuurlijk! Deze winkels hebben alles wat je nodig hebt voor een actieve vakantie in de natuur, en je kan het ook nog eens makkelijk bij je thuis laten bezorgen. Mocht je nog twijfels hebben over welke rugzak met waterzak de beste keus is, dan kan je je natuurlijk altijd nog laten adviseren. Ga er voordat je op vakantie ook zeker eens een keer een proefwandeling meemaken! Zo weet je meteen of het de rugzak is die bij jou past of dat je beter een ander model kunt pakken. Ze zijn er namelijk in alle soorten en maten, dus er zit altijd wel een geschikt model voor je tussen.

Alvast veel plezier met de voorpret van je vakantie!