Luxe vakantie naar Frankrijk? 4x inspiratie

  • door
Vakantie

Als je gaat voor een luxe vakantie, waarmee je van alle gemakken voorzien bent dan kan je ervoor kiezen om een vakantiehuis te huren. Deze huizen zijn van alle gemakken voorzien en je kan ervoor kiezen om een vakantiehuis met inpandig zwembad of met sauna en jacuzzi te huren. Zo kan jij jouw vakantie zo luxe maken als je wil. Een ideale bestemming hiervoor is Frankrijk met haar veelzijdige plaatsen. Ga bijvoorbeeld naar een kustplaats om te genieten van een cocktail aan het strand of ga naar de Franse Alpen om in de winter lekker te skiën. Er is genoeg keuze aan vakantiehuizen in Frankrijk, zodat je jouw vakantie helemaal naar wens kan afstemmen.    

Huis aan het water

Frankrijk kent kilometerslange kusten met heel veel mooie badplaatsjes. Je vindt hier een ruime keuze aan huisjes aan het water, zodat je iedere dag wakker wordt met een prachtig uitzicht. Je bent binnen een paar stappen op het strand of in het water. Op die manier heb je de hele vakantie een luxe gevoel. Je ontbijt ’s ochtends uitgebreid in je huisje of kiest voor een leuk tentje aan de boulevard of op het strand. Vervolgens kan je lekker zonnebaden aan het strand en je laten verwennen met allerlei cocktails en lekkere hapjes. Verder heb je niets nodig om een luxe vakantiegevoel te hebben. 

Luxe vakantie in de winter

Natuurlijk is het ook mogelijk om een luxe vakantie naar Frankrijk te boeken zonder daarbij aan de kust te vertoeven. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis met kerst en ga lekker skiën in bijvoorbeeld de Franse Alpen. Huur een vakantiehuis met sauna en jacuzzi, zodat je jouw vermoeide spieren rust kan gunnen na een dagje hard te hebben gewerkt op de piste. Je kan het zo luxe maken als je zelf wil. Zo geniet je van een heerlijke vakantie, zoals jij dat wil. 

 Van alle faciliteiten voorzien

Een luxe vakantie in Frankrijk vieren is met het huren van een vakantiehuis heel makkelijk. Alle vakantiehuizen zijn groot en comfortabel en hebben alle faciliteiten. Zo hoef je niet op een camping met je wc-rol naar het toiletgebouw en hoef je ook geen muntjes in de douches te gooien om vervolgens onder een kleine straal proberen te douchen. Elk vakantiehuis is voorzien van een wc, douche en keuken en je kan ook gaan voor een vakantiehuis met inpandig zwembad, sauna of jacuzzi. Op die manier kies jij de gewenste faciliteiten en hoef je eigenlijk de deur niet meer uit. 

Meer lezen over duurzaamheid? Lees ook eens over: