Ga naar de inhoud

Kies voor een degelijke IPSO wasmachine

  • door

Organisaties hebben baat bij een professionele wasmachine. Het biedt hen verschillende voordelen ten opzichte van een particulier huishoudapparaat. Om daar een concreet voorbeeld van te noemen: de total cost of ownership van een professionele IPSO wasmachine vallen lager uit, dan die van een particuliere wasmachine. Er zijn meer redenen om voor een IPSO wasmachine te kiezen. LDL Laundry vertelt u er graag meer over. Sinds jaar en dag zijn wij een vertrouwd aanbieder van IPSO wasmachines, welke gebruikt worden door partijen binnen uiteenlopende sectoren. Heeft u het gebruik van een professioneel wasapparaat al eens overwogen voor uw organisatie? 

Voordelen van de keuze voor een IPSO wasmachine 

IPSO staat bekend als een gerenommeerd aanbieder van kwalitatief hoogwaardige wasmachines. Een professionele IPSO wasmachine is niet alleen voordeliger dan een particulier model, gerekend per wasbeurt, ook gaat zo’n machine langer mee. Het aantal draaiuren van een IPSO wasmachine ligt hoger dan die van een regulier model wasmachine. Het apparaat zal minder snel vervangen hoeven te worden. Daarbij is de kans op een defect aan de wasmachine kleiner. 

Service bij aanschaf van een IPSO wasmachine 

Mocht u onverhoopt tegen een defect aanlopen, dan staat onze technische dienst voor u klaar om ondersteuning te bieden bij het oplossen ervan. Het maakt dat een IPSO wasmachine vaak niet vervangen hoeft te worden; duurzaam en goedkoper. Ons team bestaande uit zo’n 25 ervaren monteurs, heeft de kennis en kunde in huis om defecten aan een IPSO wasmachine snel en vakkundig voor u te kunnen verhelpen. Een reparatieverzoek geeft u eenvoudig door via onze website. We nemen na ontvangst ervan zo snel mogelijk contact met u op. 

IPSO wasmachine binnen diverse sectoren wenselijk 

De keuze voor een professionele IPSO wasmachine is binnen verschillende sectoren het overwegen waard. Denk bijvoorbeeld aan zorginstellingen, die dagelijks grote hoeveelheden beddengoed en bedrijfskleding dienen te verwerken. Vaak moet het beddengoed een volgende dag weer te gebruiken zijn. Hetzelfde geldt voor hotels, waar naast het beddengoed ook een groot aantal handdoeken gewassen moet worden om bezoekers van een optimale service te kunnen voorzien. Binnen deze sectoren volstaat een particuliere wasmachine niet; het brengt onnodig hoge kosten met zich mee. Daar komt bij dat een particulier model veel minder snel werkt dan een professionele IPSO wasmachine. Ook handig: een IPSO wasmachine biedt u, afhankelijk van het model wat u kiest, een groter aantal wasprogramma’s. Zo vindt u voor iedere wasbeurt een passende oplossing. 

Advies bij aankoop van een IPSO wasmachine 

Vindt u het lastig om een keuze te maken, bij de aanschaf van een IPSO wasmachine? Onze adviseurs staan voor u klaar. Op basis van een inventarisatie van uw wensen en voorkeuren, leggen we de verschillende opties aan u voor. Welke van de IPSO wasmachines uit ons assortiment past het beste bij hetgeen u nodig heeft om uw vuile wasgoed snel schoon en droog te krijgen? Naast de verschillende wasmachines van IPSO, biedt LDL Laundry u een breed aanbod aan wasdrogers. Zo heeft u een professionele combinatie voor het verwerken van uw wasgoed.