Ga naar de inhoud

Duurzame zonnepanelen in Leusden plaatsen

Duurzame zonnepanelen in Leusden plaatsen

Wanneer je op een duurzame manier wilt bijdragen aan een verbeterd milieu en klimaat, dan is het plaatsten van zonnepanelen een uitstekende optie. Je wekt hiermee zelfstandig eigen energie voor je woning op en bespaart al snel enkele honderden euro’s per jaar op de energierekening. Je zorgt voor groene stroom, die direct beschikbaar is voor het opladen van elektrische apparaten in je woning. Voor zonnepanelen in Leusden neem je contact op met Atlas Power. Deze zonnepanelen installateur weet alles over zonnepanelen, de werking hiervan en wat nodig is om deze op het dak van je woning te plaatsen. Hier kun je advies krijgen over regelingen voor de aankoop, alsmede de installatie van zonnepanelen.

Duurzame keuze met zonnepanelen in Leusden

Kies voor duurzaamheid met zonnepanelen op het dak van je woning. Een investering die zichzelf in de loop der jaren terugverdiend. Afhankelijk van je jaarlijkse verbruik, zal de terugverdientijd ongeveer 7 jaar betrekken. In die periode wordt rekening gehouden met de energie die je terug levert aan het energienetwerk. Het daadwerkelijke verbruik wat nog vanuit de energieleverancier wordt geleverd en de energie die je zelf terug levert, wordt jaarlijks tegen elkaar weggestreept. Deze salderingsregeling is nog actief, maar zal mogelijk aflopen door nieuwe regelgeving. Beschik over groene stroom door zelf zonne-energie op te wekken met zonnepanelen, zelfs als het minder mooi weer is. Je bent zo altijd verzekerd van voldoende energie, zonder dat je de hoofdprijs ervoor hoeft te betalen.

Regelingen voor groene energie

Bij zonnepanelen specialist Atlas Power wordt deskundig advies geboden en kan precies bekeken worden of zonnepanelen in Leusden op jouw woning kunnen worden geplaatst. Hiervoor gelden enkele factoren, die uitgebreid met je worden besproken. Daarnaast moet het financieel haalbaar zijn om te kiezen voor zonnepanelen. Het is een flinke investering, echter zijn er verschillende regelingen bedacht om het plaatsen van zonnepanelen mogelijk te maken. Zo kun je gebruik maken van de Energiebespaarlening, welke specifiek in het leven is geroepen om energiebesparende maatregelen in of aan je woning mee te betalen. Voorwaarden zijn dat het dient bij te dragen aan verduurzaming van de woning. Atlas Power informeert je over teruggave van BTW op aanschaf van zonnepanelen, indien deze voor 2023 zijn aangeschaft. Vanaf dit jaar geldt een BTW van 0%.

Kiezen voor duurzaam energieverbruik

Met zelfgeproduceerde elektriciteit kun je eenvoudig jouw woning voorzien van stroom, voor het opladen van elektrische apparaten. Daarnaast wordt overtollige energie geleverd aan het elektriciteitsnetwerk, waarbij op de jaarlijkse energierekening wordt bespaard. Wanneer je interesse hebt in het verduurzamen van je woning en graag wilt profiteren van verlaagde energiekosten, dan is het plaatsen van zonnepanelen in Leusden een uitstekende optie. Atlas Power is specialist in het plaatsen van zonnepanelen en kan precies vertellen of het dak van je woning hiervoor geschikt is. Ook informeert deze zonnepanelen-expert je over financiële regelingen die het mogelijk maken om zonnepanelen voordelig aan te schaffen, zelfs met een kleiner budget.