De top drie leukste duurzame geschenken

  • door
Ecologische relatiegeschenken

Op zoek naar leuke duurzame geschenken voor je klantrelaties of personeel? We hebben aan de hand van het grote aanbod ecologische relatiegeschenken van Attentie.nl, één van de grootste webshop in duurzame geschenken, een top drie samengesteld. Van duurzame petten en duurzame pennen tot duurzame powerbanks en duurzame zonnebrillen. We hebben uiteindelijk een top drie samengesteld waarbij we voornamelijk hebben gekeken naar de duurzaamheid en functionaliteit. Benieuwd naar onze top drie? Lees deze blog gauw verder om erachter te komen.


#3 Duurzame kantoorartikelen

Kantoorartikelen zijn altijd uitermate geschikt om weg te geven in de zakelijk branche. Van duurzame schrijfmappen en notitieboekjes tot duurzame rekenmachines en oplaadstations, op Attentie.nl is een groot aanbod duurzame kantoorartikelen te zien. We vinden dat kantoorartikelen sowieso in de top drie leukste duurzame geschenken moeten staan. Het is namelijk zeer nuttig. Met name de nieuwe ‘uitvindingen’ zoals een draadloos oplaadstation, een rekenmachine op zonne-energie of een muismat van duurzaam materiaal. Er leuk om je eens te verdiepen in de mogelijkheden. Ook bijvoorbeeld leuk om zomaar eens te geven aan je eigen personeel.

#2 Duurzame keycords

We snappen dat het lastig kan zijn om als bedrijf zijnde van A tot Z duurzaam te zijn. Maar iets simpels zoals keywords zou standaard duurzaam gekozen moeten worden door ondernemers. Op beurzen wordt het veelal uitgedeeld om je onmiskenbaar te maken op de beurs. Wanneer je een duurzame cultuur hebt opgebouwd en dit graag verteld aan anderen moeten de keycord natuurlijk ook duurzaam geproduceerd worden. Erg nuttig en daarom ook in de top drie leukste duurzame geschenken. Nu vraagt u zich vast af, wat is er leuk aan? Het is namelijk leuk om de keycords te bedrukken met een grappig tekst of pakkende slogan. Natuurlijk kan het ook gewoon professioneel en zakelijk met uw bedrijfsnaam en -logo. Wat u ook wilt, bij Attentie.nl is het mogelijk om zowel duurzame keycords aan te schaffen als het bedrukken van keycords mogelijk. Jij bepaald!

#1 Duurzaam keukengerei

Dit vonden veruit het leukste uit de top drie duurzame geschenk: duurzaam keukengerei. Juist door het diverse aanbod op Attentie.nl is het heel erg leuk om rond te snuffelen tussen handige gadgets en echte musthaves in de keuken. De materialen zijn veelal plasticvervangers. Denk hierbij aan water karaf van duurzame PET of houten snijplanken met geverifieerde keurmerken. Door de veelzijdigheid zijn deze duurzame geschenken in alle denkbare branches weg te geven. Kies ervoor om een short te bedrukken met een ludiek ontwerp. Of ga voor een gepersonaliseerde borrelplank. Ook mede omdat de producten erg nuttig zijn we tot de conclusie gekomen dat duurzaam keukengerei als de absolute nummer 1 in de top drie leukste duurzame geschenken thuishoort.

Bekijk ook eens: