Ga naar de inhoud

4 winkelcentra om te bezoeken tijdens regenachtige dagen

4 winkelcentra om te bezoeken tijdens regenachtige dagen

Heb je net zin om te shoppen, maar gaat het regenen? Zelfs in de zomer kan dit voorkomen. Gelukkig zijn er genoeg opties om binnen te winkelen. In dit artikel zijn een aantal leuke winkelcentra op een rijtje gezet.

Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam

Dit winkelcentrum is het voormalige Leidschenhage winkelcentrum. Tegenwoordig is het echter vele malen groter. Een groot voordeel van dit winkelcentrum is dat er zich winkels bevinden die passen bij iedereens budget. Zo zijn er goedkopere winkels zoals de H&M, maar ook duurdere winkels zoals Victoria’s secret en Guess. Naast de vele winkels zijn er ook genoeg opties om te eten. Wat dacht je van Wagama, Fat Philly’s of Anna & Max. Heb je alleen zin in koffie? Dan heb je ook keuze uit vele koffietentjes. 

Amsterdam The Style Outlet in Halfweg

Als je gek bent op koopjes moet je de Amsterdam The Style Outlet echt een keer bezoeken. Ondanks dat het winkelcentrum niet volledig overdekt is, hoef je niet erg nat te worden. De winkels staan namelijk vlak bij elkaar. De winkels bieden kleding uit oudere collecties aan met een fikse korting. Lijkt dit winkelcentrum je wel wat? Neem dan wel voor de zekerheid een paraplu mee.

Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad

Ook bij Batavia Stad ben je aan het goede adres als je dol bent op koopjes.  Hier kun je bijvoorbeeld voordelig lingerie en schoenen scoren van een oude collectie. De korting kan oplopen van 30 tot 70%. Je vindt in Batavia stad maar liefst 150 winkels. Zo is er vast wel een winkel waar je slaagt.

Hoog Catharijne The Mall in Utrecht

Als je lange tijd niet in Hoog Catharijne bent geweest, zal je je ogen uitkijken. Het is namelijk flink verbouwd. Wat erg ideaal is aan dit winkelcentrum is dat het om de hoek van station Utrecht centraal is. Blijkt het toch nog mooi weer te worden? Dan loop je zo de binnenstad in vanuit dit winkelcentrum. Het bezoeken van de binnenstad is ook zeker aan te bevelen. Door de vele grachten heeft Utrecht een beetje iets weg van Amsterdam. Toch is het heel anders en is de sfeer ook anders. Zo heb je minder last van blowende mensen in Utrecht. Krijg je tijdens het shoppen trek? Dan heb je volop keuze qua eten. Als je snel iets wilt eten kun je terecht bij de eettentjes in Hoog Catharijne of in of rond het station. Als je liever uitgebreid wilt eten, vind je leuke restaurantjes in steegjes en grachtjes. Ook voor de vegetariërs en veganisten onder ons is er steeds meer keuze in Utrecht.
Heb je een leuke outfit kunnen scoren? Maak je outfit dan unieker door bijvoorbeeld het toevoegen van festivalbandjes of strijklabels.