FAQs

Vraag

  • door

Antwoord

Welk vloerkleed op vloerverwarming?

  • door

Door vloerverwarming kan een vloerkleed statisch worden zodra je er met sokken aan overheen loopt. Dit is niet gevaarlijk, maar het kan wel heel hinderlijk zijn. De oorzaak is de ontstane wrijving in combinatie met de droge lucht van het vloerkleed. Dit is gemakkelijk te verhelpen door een bakje water in de kamer te plaatsen.… Lees verder »Welk vloerkleed op vloerverwarming?

Welke vorm vloerkleed kiezen?

  • door

De meeste mensen gaan voor een rechthoekig vloerkleed, dat nagenoeg in elke ruimte uitstekend tot zijn recht komt. Maar wist je dat een rond vloerkleed een heel leuk speels effect kan geven in een hoekige ruimte? Daarmee doorbreek je de rechte lijnen in huis. Wil je een kleed voor in de hal? Ga dan voor… Lees verder »Welke vorm vloerkleed kiezen?

Welke kleur vloerkleed kiezen?

  • door

Voor welke kleur vloerkleed je het beste kunt kiezen hangt volkomen af van jouw interieurstijl. Heb je een basic interieur? Kies dan voor een effen vloerkleed. Let ook op de muren bij het uitzoeken van vloerdecoratie. Heb je een druk bloemetjes behang of ééntje met een uitgesproken tint? Neem dan een effen kleur vloerkleed zodat… Lees verder »Welke kleur vloerkleed kiezen?

Hoe groot moet een vloerkleed zijn?

  • door

De truc is om altijd voor een symmetrisch beeld te zorgen. Dit doe je door het hele oppervlak van jouw woonkamer op te meten, althans het gedeelte waar jouw meubelen komen te staan. Probeer de symmetrie te behouden door aan weerskanten van bijvoorbeeld jouw bank ongeveer hetzelfde aantal centimeters aan vloerkleed over te houden. Wanneer … Lees verder »Hoe groot moet een vloerkleed zijn?